Välkommen till

vägen & genvägen

NBV NORRs digitala plattform för distansutbildning

Vägen är en modern onlinelärande plattform som alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna. Det är utformat för att vara användarvänligt, vilket gör lärande online tillgängligt och roligt. Oavsett om du är en cirkelledare eller en deltagare, erbjuder Vägen en sömlös upplevelse som säkerställer att alla kan fokusera på det som verkligen betyder något: att lära sig och dela kunskap.

Genvägen är ditt virtuella klassrum. Den kommer med lättanvända funktioner som en tydlig bild av alla i gruppen och ett roligt sätt för deltagarna att uttrycka sig med emojis. Oavsett om du håller ett enkelt onlinemöte eller en omfattande studiecirkel ser Genvägen till att alla känner sig anslutna och engagerade.

Vägen & GenVägen - Där varje cirkel hittar sitt utrymme.

01

Användarvänligt gränssnitt

Intuitiv design som gör navigering och kursskapande enkelt för cirkelledare och deltagare.

02

Samarbetsverktyg

Funktioner som främjar interaktion, såsom forum, chattar och gruppprojekt.

03

Anpassningsbara arbetsytor

Cirkelledare kan skräddarsy sin studiecirkelmiljö för att bäst passa ämnet och deltagarnas behov.

04

Resursbibliotek

En stor samling resurser och material för att förbättra inlärningsupplevelsen.

05

Bedömning och feedback

Verktyg för cirkelledare för att mäta deltagarnas framsteg och ge snabb feedback.

06

Mobil tillgänglighet

Lär dig när du är på språng med en plattform optimerad för mobila enheter.

07

Säkerhet och integritet

Säkerställer att alla cirkeldiskussioner och material hålls konfidentiella.

Vägen

Vägen är inte bara ytterligare en digital lärplattform; det är en revolution inom kollaborativ utbildning. Vägen är utformad med tanke på studiecirklar och erbjuder ett utrymme där kunskap inte bara konsumeras utan delas, diskuteras och samskapas. Dess användarvänliga gränssnitt säkerställer att cirkelledare och deltagare, oavsett deras tekniska kunskaper, kan navigera med lätthet och fokusera på det som verkligen betyder något: glädjen att lära tillsammans.

What truly sets Vägen apart is its adaptability. Circle leaders have the freedom to customize their workspaces, tailoring the environment to the unique needs and dynamics of their group. The platform's vast resource library acts as a treasure trove of information, enhancing the depth and breadth of discussions. Moreover, its collaborative tools, from forums to group projects, are designed to foster interaction, ensuring that every participant's voice is heard.In a world where digital learning often feels isolated and impersonal, Vägen stands as a beacon of community and connection. It's not just about learning; it's about experiencing the journey of discovery together. Join Vägen and be part of a transformative approach to education.

Läs mer om Vägen

genVägen

Genvägen är mer än bara ett virtuellt klassrum; det är symbolen för strömlinjeformad digital interaktion. Med rötter i principerna för NBVs studiecirklar erbjuder Genvägen en direkt väg till meningsfullt engagemang på nätet. Oavsett om du är en cirkelledare som initierar en session eller en deltagare som deltar i en diskussion, garanterar Genvägen en problemfri och uppslukande upplevelse.

01

Omedelbara virtuella klassrum

Snabb installation för virtuella möten eller studiecirklar utan behov av omfattande förberedelser.

02

Högkvalitativ video och ljud

Säkerställer tydlig kommunikation mellan alla deltagare.

03

Interactive Whiteboard

Ett verktyg för cirkelledare för att illustrera koncept och engagera deltagarna.

04

Deltagarreaktioner

Låter deltagarna uttrycka sig med emojis, vilket förbättrar interaktionen.

05

Skärmdelning

Cirkelledare och deltagare kan enkelt dela sina skärmar för presentationer eller demonstrationer.

06

Breakout Rooms

Dela in deltagarna i mindre grupper för fokuserade diskussioner eller aktiviteter.

07

Inspelnings-möjligheter

Sessioner kan spelas in för framtida referens eller för de som inte kunde närvara i realtid.

08

Tillgänglighet över plattformar

Oavsett om det är på en dator, surfplatta eller mobil, säkerställer Genvägen en sömlös upplevelse.

Det som utmärker Genvägen är dess betoning på enkelhet utan att kompromissa med kvaliteten. Med bara några klick kan cirkelledare ställa in högupplösta video- och ljudsessioner, vilket säkerställer tydlighet i varje interaktion. Plattformens interaktiva whiteboard- och skärmdelningsfunktioner möjliggör dynamiska presentationer, medan emoji-reaktionerna ger en touch av personlig anslutning, vilket gör att digitala interaktioner känns mer mänskliga.

Dessutom underlättar Genvägens grupprum för fokuserade gruppdiskussioner, vilket gör att deltagarna kan fördjupa sig i ämnen. Och med dess inspelningsmöjligheter går inget ögonblick av insikt förlorat; den finns alltid där för framtida referens.

I ett digitalt landskap belamrat med komplexa verktyg utmärker sig Genvägen genom att erbjuda enkelhet, effektivitet och en touch av värme. Det är inte bara en plattform; det är porten till enkla och berikande onlinesamarbeten. Dyk ner i Genvägen och upplev framtiden för digital interaktion.

Läs mer om GenVägen
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Vänligen försök igen.